مشاوره حقوقی رایگان - املاک

ما ملکی خریدیم سال 88 این ملک سند نداشت در قولنامه قید شد نصف پول که 20میلیون بود نقدا و 20میلیون باقی مانده وقتی سند گرفتن و ما بتونیم وام مسکن بگیریم هنوز با گذشت 10 سال اونا سند نگرفتن ما بهشون پول ندادیم ما الان میتونیم خونه رو همین جوری بفروشیم و 20میلیون اونارو بدیم ما الان خونه رو اجاره دادیم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

شما می توانید منزل را با همان شرایط بفروشی وتعهد 20 میلیون را به خریدار تنفیذ واین موضوع را با اخذ امضاء از فروشنده اولیه به وی اطلاع بدهید.یاالله