مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری بیمه

باسلام مشکلی که برای بنده پیش آمده این بوده که بنده بازاریابی داشتم که کار های بیمه برای بنده می آورد ایشون پارسال به جرمی دستگیر شد و به قید قرار وثیقه آزاد شد و دوباره با بنده شروع به کار کرد بیمه نامه ها را نقد از بیمه گذار می گرفت و اقساط میزد ایشان از برج 7 به بعد دیگه نتونست اقساط را درست پرداخت کنه و متواری شد بنده از ایشان سفته 25میلیونی و یک چک که برای خودش نیست و سرقتی است را دارم ایشون برگه های بیمه ثالث نیز از بنده سرقت کرده است و جرمی که قبلا به خاطرش زندانی شده بود هم جعل اسناد بوده و یک پرونده در استان اصفهان دارد و چند شاکی مثل بنده کل مبلغی که بنده از ایشون طلب دارم 130میلیون است بنده دنبال یک راه حل برای مشکل خودم هستم البته ایشون 2واحد آپارتمان در اصفهان دارد که مشکل دارد من از چه راهی می توانم به طلب خودم از ایشان برسم لطفا بنده را راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شکایت کیفری با موضوع استفاده از سند جعلی وسرقتی وهمچنین دعوای حقوقی با عنوان مطالبه وجه.یاالله

یک وکیل

سلام
شکایت جعل نموده در صورت پرداخت وجه دادخواستمطالبه وجه را بخواهید
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است