مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی در طلاق

با سلام. حکم در دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفع زنم صادر شده. مفارقت جسمانی بیش از 2 سال اما بنده حکم الزام به تمکین عام و خاص دارم و همسرم برنگشت و با داشتن الزام به تمکین چگونه مفارقت جسمانی از طرف بنده بوده و حکم طلاق صادر شده زنم در سال 96 رفت خونه پدرش و بنده الزام به تمکین زدم و به نفعم صادر شد یک ضرب و جرح بوده که دیه پرداخت کردم اختلاف من با زنم پیامک و رد و بدل عکس با شخصی بوده که همسرم انجام داده که پرینت گرفتم و شکایت کردم ولی تبرئه شد چون آدرس آن شخص را نداشتم نفقه هم به زنم پرداخت کردم چونکه بعد از 6 ماه الزام به تمکین زدم و زنم سواستفاده کرد و شکایت عدم پرداخت نفقه به مدت 6ماه کرد و حکم صادر شد که نفقه رو پرداخت کنم و پرداخت هم کردم حالا فرجام خواهی کردم بنظر شما حکم دیوان عالی چی هست با داشتن الزام به تمکین و رای دادگاه که گفته مفارقت جسمانی از طرف من است باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه احمدی

سرکار خانم فاطمه احمدی :

سلام
با توجه به اظهارات ارائه شده از طرف شما و محیا نمودن مقدمات جهت ادامه زندگی ......
اما دادگاه با توجه به کراهت زن رای صادر نموده است به همین دلیل احتمال تائید حکم بدوی و تجدید نظر بیشتر از نقض آن است