مشاوره حقوقی رایگان - حضور در اتومبیلی که در آن مواد کشف شده

سلام
در ماشین یکی از دوستان بودم که پلیس ما را گشت و 10 گرم گل در ماشین کشف کرد. صاحب ماشین پذیرفت که مواد مال اوست. بنده هم در پاسگاه گفتم و نوشتم که اصلا از وجود آن در ماشین بی‌خبر بوده و مال من نیست. دو روز بعد طی پیامی که برایم آمد فهمیدم پرونده‌ام به بازپرس ارجاع داده شده. نمیدانم چه چیزی در انتظارم هست و چه اقدامی میتوانم برای اثبات بیگناهی کنم. لطفاً کمک کنید.
با سپاس

پاسخ ها :

ولی اله رستمی

ولی اله رستمی :

اتّهام انتسابی را انکار نموده و به اقرار متّهم دیگر که پذیرفته موادّ مکشوفه متعلّق به وی بوده استناد نمائید.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.مسولیتی از حیث کیفری متوجه تان نیست مگر ادله موجود در پرونده چیزی غیر ازین باشد.چنانچه تمایل داشته باشید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل. 09128889189

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر صاحب ماشین پذیرفته مسولیتی متوجه شما نیست