مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت توقیف خودرو

چند روز پیش ماشین را به بنگاه فروختم. متاسفانه چند نفر دورم کردن و با قول و وعده ناخواسته و از روی اعتماد سند قطعی را بنام ایشان زدم و بعد آنها دبه کردند و روی ماشین عیب گذاشتند. حالا نصف پول ماشین را نمیدهند.
تمام مدارک را داده‌ام فقط سند کمپانی دستم هست. چطوری میتونم شکایت کنم و آیا حرفم میرسه و دادگاه حقم را میگیرد؟ ممنون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه قولنامه فروش دارید و از بابت مابقی ثمن معامله مطالباتی دارید میتوانید از طریق دادگاه برای وصول مابقی مبلغ قراداد اقدام نمایید