مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام خودرو

سلام من سال 97 حواله خودرو پراید که قابل صلح بود از شخصی خریداری کردم و سال 98 خودرو بنام بنده صلح شد و شهریور ماه 98 تحویل گرفتم خاستم بدونم بنده میتونم با توجه به محدودیت ثبت نام ایران خوردو و سایپا مبنی بر عدم خرید خوردو در 36 ماهه گذشته اقدام به ثبت نام جدید خودرو در سال 99 کنم یا نه. لطفا راهنمایی بفرامایید .باتشکر

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام جهت اطلاع از موضوع صرفا میبایست به نمایندگی های شرکت سایپا مراجعه نموده برابر بخشنامه های خود شما را راهنمایی خواهند نمود موفق باشید