مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند مالکیت و پارکینگ

باسلام و خسته نباشی خدمت شما بنده نزدیک به دوسال هست که یک واحد در یکی از مجتمع های در حال ساخت مشهد خریداری نمودم اول به نام ملک بود ولی الان میگن وقفی هست و سند وقفی قراره بهمون بدن بعدش هم تو قراردادم اسمی از پارکینگ نیومده ولی لفظی به عنوان پارکینگ دار خریداری نمودم و هم واحدیهام بعضی هاشون با پارکینگ قید شده بعضی ها نه و این مجتمع فضای کافی برای همه مالکین نداره و کسی الان پاسخگو سند و پارکینگمون نیست لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم. ممنون

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

با توجه به سند و آنچه در مبايعه نامه خريديد ميتوانيد مطالبه همان را كنيد و تعهدات شفاهي در محكمه قابل اثبات نيست. با توجه به وقفي بودن هم همين راه را خواهيد داشت.