مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی کار سخت و زیان آور

سلام من حدود 19 سال در کار سخت و زیان آور مشغول کار هستم زمانی که 10 سال سابقه داشتم از شرکت اخراج و دو سال بیمه بیکاری بمن تعلق گرفت و زمانی که 17 ماه از بیمه بیکاری را استفاده کردم دوباره در همان شرکت مشغول کار شدم الان که سابقه ام را گرفتم 19 سال بیمه پیوسته دارم سوال اینجاست ایا مدت مقرر بگیریم جزو کار سخت و زیان آور میشه یا خیر اگه نمیشه چه مدت باید بمونم ایا راه حلی داره که این مدت را خریداری کنم
سوال دوم ایا ایام بیماری در کار سخت جزء سابقه سخت میشه ؟ متشکرم قربان

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مدتی که بیمه بیکاری گرفتین جزو سابقه مشاغل سخت و زیان آور محسوب نمیشه.ایام بیماری اگه کوتاه مدت و در حد یکی دو هفته باشه مشکلی نداره اما اگه چندین ماه مرخصی استعلاجی داشتین موضوع فرق میکنه و باید بررسی بشه.