مشاوره حقوقی رایگان - برنده مزایده به عنوان خریدار از چه زمانی حق تصرف واحد و برخورداری از مزایای آن را دارد؟

با سلام. به سبب عدم توافق با شریک سه دانگ دیگر، برای یک واحد آپارتمان غیر قابل افراز اقدام به اخذ دستور فروش از سوی دادگاه کردم. پس از دستور قاضی، جلسه مزایده انجام و شریک سه دانگ به عنوان خریدار در جلسه مزایده اعلام شد. آپارتمان در دست مستاجر است و هر دو سهم خود را از ایشان به طور جداگانه دریافت می کرده اند. از زمان مزایده و سپس واریزی وجه به صندوق دادگستری توسط خریدار (شریک سابق سه دانگ ) تا زمان نقل و انتقال محضری به سبب انتظار برای تایید جلسه مزایده توسط قاضی و آماده سازی مدارک مفاصا حساب مالیاتی و شهرداری و تعطیلات عید و تعیین وقت توسط محضر دو ماه و نیم به طول کشیده است. آیا فروشنده (اینجانب) برای این دو ماه و نیم (فاصله زمانی تاریخ مزایده تا روز نقل و انتقال محضری) می توانم اجاره سهم خود را از مستاجر مطالبه کنم؟ با تشکر از راهنمایی شما