مشاوره حقوقی رایگان - خروج خودرو از پارکینگ راهنمایی و رانندگی

باسلام ماشینی را سال 93 خریده ام قولنامه ای ولی هنوز بنام خودم نیست یعنی کارت ماشین و سند بنام فروشنده است الان سه روز است با یه موتور تصادف کرده ام که الان ماشین در پارکینگ پلیس است صاحب موتور رضایت داده است و دادگاه نیز حکم آزادی ماشین را داره ولی اول گفته اند که قسمت راهنمایی و رانندگی باید تخلفات ماشین را پرداخت کنم آیا برای اینکه خودرو خود را از پارکینگ پلیس بیرون آورم نیازی به امضا صاحب اولیه ماشین است ؟ .. یا همان سندی که به نام خودم است کفایت میکند و میتوانم خودرو را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمالا حضور خود مالک ( فردیکه اسناد هنوز بنام اوست ) لازم خواهد بود . بله می باید تام جریمه ها پرداخت شود