مشاوره حقوقی رایگان - دنبال صاحب سند میگردم

سلام. ح هستم از خرمشهر. بنده برج 7پارسال یک پراید 132 مدل 90 از کسی خریدم و در بنگاه مدت یک ماه قرار شد تا وکالت تام از صاحب سند بگیرم ولی یک ماه گذشت و بعد از دو ماه رفتم بنگاه. ولی بهم گفتند صاحب سند شیراز یا کازرون هست و هیچ ادرس یا شماره تلفنی هم ازش نداریم حالا من میخوام یا وکالت تام بهم بده یا تعویض پلاک انجام بدم باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایم بکنید متشکرم

پاسخ ها :

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

سلام...باید باستفاده ازقولنامه تقاضای انتقال سند رسمی راکنید