مشاوره حقوقی رایگان - قانون سختی کار متناوب

با سلام. ایا همه 25 سال سابقه متناوب در مشاغل سخت و زیان اور باید شامل سختی کار باشد یا می توان با 18 سال سختی کار و 7 سال کارکرد عادی و 46 سال سن که مجموعه ان با ضریب 1.5 سختی کار 80 مشه بتوان تقاضای بازنشستگی داد. با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

برای مشاغل سخت و زیان آور داشتن 20سال متوالی یا 25سال متناوب سختی کار جهت بازنشستگی ضرورت دارد.منتها مشاغل زیان آور هم دو نوع هستند که باید دید شما در کدام گروه قرار داشتین.ولی به نظر نمیاد با بازنشستگی پیش از موعد شما با توجه به کسری سنواتی که دارین موافقت کنند احتمالا تا پنجاه سال باید صبر کنید.اما اجالتا از تامین اجتماعی سوال کنید بهتره