مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام خسته نباشید من سال 95. 3برگ چک به کسی دادم قرار شد که خودش جای چک پر کنه درقبالش یه رسید ازش گرفتم که این 3برگ چک نزد نامبرده بود هرگونه مشکلی بوجود بیاد باید جوابگو باشه حالا طرف چکارو فروخته به فرد دیگه جای حسابو پر نمیکنه چکا برگ خورده ولی اقدام قضایی علیه من نشده به نظرتون اگه من چکارو پاس نکنم و اقدام علیه من انجام بدن میتونم در دادگاه رسیدو که گرفتم ارایه کنم و از پرداخت مبلغ چکا معاف بشم یا باید من پرداخت کنم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با توجه به وصف تجریدی بودن چک شما باید وجه چک ها را پرداخت و سپس در صورتی که دلیل و مستندی دارد به شخش مورد نظر رجوع نمایید.