مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک خودرو

با سلام
در تاریخ 30 فروردین 99 خودروی از شخصی خریداری کردم
به بنده 10روز کاری وقت تعویض پلاک دادند
اما من موفق نشدم
به مالک گفتم نتونستم تعویض پلاک کنم، گفت مشکل نداره برات تمدید میکنم.
منم قولنامه ای ماشین را فروختم و الان مالک قبلی نمیاد مهلت مجدد بده.
میخوام بدونم من هنوز زمان دارم با احتساب 40روز مهلت مجدد که ماشینم رو بفروشم
یا خیر ممنون میشم راهنمای کنید ؟؟؟؟

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام شما فرمودید که ماشین را فروختید ؟در سوالتون نوشتید میتونم ماشین را بفروشم ؟؟به هر حال خریدار میتونه دادخواست الزام به سند به طرفیت شما و مالک اولیه بده و سند بگیره شما مشکلی با فروش خودرو ندارید