مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام... یکسال پیش، از یه نفر زمین 300متری به قیمت 50میلیون خریدم که بعد از مدتی فهمیدم مال خودش نبوده الان شکایت کردم و ادله کافی برای اثبات دارم ... سوال اصلی من اینکه بعد از یکسال آیا مجرم فقط همان 50 میلیون را باید به من برگرداند یا پولم را به نرخ روز میگیرم؟ چون قیمت زمین در آن منطقه حدودا چهار برابر شده و من با 50میلیون نمیتوانم زمین بخرم؟ و اینکه آیا متهم به جزای دیگری مثل حبس و غیره محکوم میگردد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگربجرم فروش وانتقال مال غیرشکایت ومحکومش کنید حداقل یک سال زندانی ورد مال بهمان مبلغ شما وجزای نقدی به اندازه مبلغ شما محکوم میگردد.وسپس دادخواست غرامت راتقدیم دادگاه حقوقی کنید برمبنای شاخص بانک مرکزی اززمان معامله تا زمان تقدیم ثمن,غرامت بشما تعلق می گیرد.ویا بجای طرح شکایت کیفری,داذخواست اعلام بطلان معامله ومطالبه ثمن وغرامت راتقدیم دادگاه حقوقی نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله به حبس و محتملا جزای نقدی محکوم خواهد شد در صورت اثبات دعوا