مشاوره حقوقی رایگان - بخش توضیحات شناسنامه

سلام، وقت بخیر
در قسمت توضیحات شناسنامه یکی از دوستان متنی درج شده است که برای ایشون سوال پیش اومده که دلیل وجود این متن در شناسنامه چیست؟ با توجه به اینکه یکسری مدارک دال بر اینکه فرزند خانواده نیست پیدا کرده و مدام بر این مورد اصرار دارند که چرا قسمت توضیحات شناسنامه من پر شده است. خواستم بدونم بخش توضیحات شناسنامه در خصوص چه مواردی پر میشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.سوال شما مبهم است بادر دست داشتن شناسنامه ومدارک مورد ادعا حضورا مشاوره کنید.تا امکان پاسخگویی دقیق میسور گردد.