مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

ساکن اصفهان هستم و به آقایی جهت سرمایه گذاری در سال گذشته 5 میلیون وجه که فیش واریزی آن موجود است و چک بابت فروش طلا و 350 دلار که رسید آنها با امضا و اثر انگشت موجود میباشد و اکنون مجهول المکان میباشند و بابت کلاهبرداری منع تعقیب شده اند و چون ثبت ثنا در بوشهر انجام شده دادخواست مطالبه ی وجه تنظیم کرده ام . چه مدت طول میکشد تا خواسته ی اینجانب بررسی شود و راهکار مناسب برای مطالبه ی وجه از نظر شما چیست و در دادگاه چه مستنداتی راه گشا هستند

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ابتدا می توانید اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و سپس دادخواست مطالبه مطرح بنمایید.
مدت زمان رسیدگی بستگی به حجم کار شعبه رسیدگی کننده خواهد داشت.