مشاوره حقوقی رایگان - زندانی

سلام ببخشید همسرم زندان است به خاطر صد و پنجاه میلیون ورشکستگی با حدودی صحبت کردم به خاطر نداشتن و اجاره ی بودن و داشتن بچه کوتاه آمدن ولی یکی از شاکی ها به مبلغ شصت میلیون شکایت کرده بود که با سند حل شده ولی الان یک نفر دیگه هست که هیجده میلیون شکایت کرده واخواهی گذاشتیم ولی جواب واخواهی نیامده نه رد شده نه تایید باید چیکار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه راه حلی بده بچه کوچیک سه ساله دارم تو خرجیم ماندم باید چیکار کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام باید بمونی تا دادنامه صادر بشه..
البته نمیدونم شوهرتان تاجره.. اگه تاجر نباشه میتونه دادخواست اعسار بده.. و اگه تاجره باید اعلام ورشگستگی بده

یک وکیل

سلام
مگر حکم غیابی آمده ؟؟ 18 م را نمیتونین با سند حل کنین
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است