مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام خسته نباشید ممنون میشم جواب پرسش منو بدید بنده گوشی از سایت دیوار خریداری کردم فروشنده به من گفتن گوشی بعضی اوقات خاموش می شود با این حال گوشی رو خریدم بردم تعمیر کار گفت مشکل داره هزینش 350 بود 200 رو نقد دادم 150 کارت به کارت کردم یعنی فاکتوری برای اون 200نقد ندارم اگه شکایت کنم دستم به جایی بند هست و اینو بگم که از فروشنده یه شماره تلفن و شماره حساب دارم.

پاسخ ها :

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.خیر.وقتی شما باعلم به نقص داشتن گوشی معامله کرده ایدفروشنده مسوولیتی ندارد بهتر بود از فروشندگان مجاز ورسمی گوشی سالم وبدون نقص خرداری می کردید.