مشاوره حقوقی رایگان - برخورداری از مستمری همسر

سلام من ازدواج اولم هست ولی همسر دوم و 39ساله هستم وفرزند هم ندارم که از بیمه تامین اجتماعی بیمه قالیبافی رد میکنم و دفترچه هم دارم سابقه بیمه قالیبافی برا دریافت بازنشستگی 20سال میباشد و من تا الان 7سال بیمه قالیبافی رد کرده ام همسر من 65ساله وزنده هستن بازنشسته بانک مسکن هستن و بیمه خدمات درمانی دارن خانم اول ایشون زنده هستن 61ساله هستن و تحت پوشش همسرم بیمه خدمات درمانی هستن سوال من اینه که اگر قبل از اینکه من بتونم 20سال سابقه قالیبافی داشته باشم همسرم فوت کنن آیا من میتونم از بیمه خدمات درمانی و مستمری شوهرم استفاده کنم ؟و دوم اینکه اگر در زمان فوت ایشان من خودم مستمری تامین اجتماعی داشته باشم باز میتونم از مستمری ایشون استفاده کنم یا نه یا اینکه خودم میتونم انتخاب کنم از کدام میخوام استفاده کنم یا نه؟ سپاس فراوان از راهنماییتون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورتی که عقد دایم هستید بلی و همین الان هم میتونید از بیمه خدمات درمانی همسر خود بهرمند شوید