مشاوره حقوقی رایگان - درباره طلاق

با عرض سلام وخسته نباشید
چند ماه پیش همسر من دادخواست طلاق داد و در شعبه ی دادگاه قاضی رای به صدور طلاق داد و بنده اعتراض نمودم و با مدارک عدم تمکین و... به دادگاه تجدید نظر اعتراض نمودم که رای من قبول شد و حق طلاق باطل شد و دوباره ایشان نسبت به فرجام خواهی در دیوان عالی کشور اعتراض نمودند و در رای صادره دیوان نوشته که رای مورد اعتراض ابرام شد؟
و اینکه ابلاغیه هم اکنون آمده در سایت و نوشته ابلاغ استحضاری و اینکه به پیوست دادنامه ....دیوانعالی کشور جهت ابلاغ ارسال میگردد

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام ابلاغ استحضاري در ديوان مرسوم است كه توسط شعبه تجديدنظر ابلاغ ميشود اين نوع دادخواست بدسن منظور است كه راي چون ابلاغ نميشود در ديوان تنهي جهت استحضار طرفين دعوا ارسال ميشود