مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط خریدار

با سلام
حدود 15 سال پیش خودرویی را توسط یکی از آشنایان معامله نمودم مدارک کامل خودرو و وکالت داده شد و فکر کردم انجام شده. ولی یکی دو ساله گاهی پیام خلاف می آمد که فکر کردم اشتباهی است و اصلا یادم نبود. تا اینکه یکی زنگ زد و گفت ماشینی با این مشخصات به ماشین پارک شده من زده و فرار کرده و شماره رو مغازه ها برداشتند و پس از پیگیری شماره شما با ادرس را دادند. و یادمان امد. حالا راه حل لطفا بفرمایید. ما هیچ سرنخ از خریدار نداریم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر ثبت نام ثنا انجام داده باشد ،می توانید با استفاده از کدملی آدرس مخاطب را به دست آورده و طرح شکایت بنمایید.