مشاوره حقوقی رایگان - جهت سرقت موتور سیکلت از پارکینگ منزل

سلام.
مدتی قبل شخصی مدارک موتور و سوئیچ آن را از کیف هم سرقت نمود که برای این موضوع شاهد نیز دارم و مدتی پس از این اتفاق نظر این حقیر از پارکینگ منزل به سرقت رفت لطفاً جهت بررسی شکایت تنظیم شکایات و نحوه چگونگی ارائه شکایت با توجه به اینکه اتهامی به شخص مورد نظر به صورت یقین وارد نکند آن چیست و چگونگی شکوائیه را نمیدانم ولی به شدت به شخص مورد نظر مظنون می باشند چه مدارک به همراه سوئیچ و ریموت کنترل درب منزل را از کیف اینجانب سر داشته و با همکاری با شخص دیگری موتور اینجانب به سرقت رفته است لطفاً نحوه صحیح ارائه شکوائیه را بیان فرمایید باتشکر. لازم به ذکر است که بعد از سرقت موتور متوجه به نبود مدارک گردیدند.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

شما باید ادله محکمه پسند ارائه دهید . در غیر این صورت ممکن است با طرح شکایت و صدور قرار منعد تعقیب از شما شکایت بشه