مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه شکستگی کمر

باسلام و قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان بنده درتاریخ96/10/12 تصادف داشتم موارد 1-شکستگی ستون فقرات در ناحیه مهره چهارم کمری که تحت ثابت سازی به مهره سوم و پنجم کمری قرار گرفته است 2- آسیب نسج نرم و غضروفی فقرات کمری ناشی از اقدامات درمانی که در اثر اصابت با جسم سخت ممنون میشم اگه مقدار دیه رو بگین

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

دیه شکستگی یک یا چند مهره در صورتی که بی عیب درمان شود، یک دهم دیه کامل است. ارش آسیب نسج نرم و غضروفی توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.

پرسشگر :

ممنون توکمرم پلاتین گذاشتن بازم همون یک دهم میشه؟

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام مقدار دیه در نظریه پزشکی قانونی بصورت درصد تصریح می شود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این بستگی به میزان در صد اعلامی از سوی پزشکی قانونی دارد به علاوه ارش که توسط دادگاه مشخص می شود.فلذا توصیه می کنم تارأی دادگاه اعلام وقطعی نشده روی وجه آن حساب باز نکنید.یاالله