مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی از شخصی خارج کشور

سلام
از شخصی آشنا دو فقره چک به مبلغ ده و بیست میلیون تومان دارم که ایشان برای پر کردن حسابش از من زمان خواستند در همین مدت ناپدید شدند و دیگر مغازه ی خود را در بازار بزرگ تهران باز نکردند. خانواده و آشنایانش هم به من هیچ پاسخی ندادند. حالا چک هایش را برگشت زده ام و دقیقا نمیدانم باید چگونه پیگیر چک ها باشم. ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما می توانید هم به صورت کیفیری هم حقوقی اقدام کنید. اگر مالی را بتوانید شناسایی کنید از طریق اجرای ثبت نیز می توانید اقدام کنید. بهتر است وقت مشاوره حضوری از یک وکیل بگیرید و با پرداخت هزینه و در دست داشتن چک ها به او مراجعه و مشاوره بگیرید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وقتی مجهول المکان هست،قانون راهی برای پیداکردن وی ندارد.موفق باشید