مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت برای فروش زمین

سلام.خسته نباشید. پدرم زمینی در روستا دارد که قصد فروش آن را دارد ولی عموی بنده مانع از فروش آن میشود. 25سال قبل این زمین را به عنوان سهم پدری به پدرم داده اند و خود عموی بنده زیر آن را اثر انگشت زده و شورای روستا و هفت نفر دیگه هم آن را امضا زده و اثر انگشت زده اند. الان عموی بنده به علت گران شدن زمین زیر این قولنامه زده و اذعان دارد که جعلی است. و اجازه فروش را نمیدهد و مشتری ها هم به خاطر این مشکل پا پس میکشن. ما باید چه کار کنیم؟ ممنون. عروسی برادرم نزدیکه و پدرم رو این زمین چشم داشته و میخواهیم که سریعتر به پول زمین برسیم.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است از طریق ریش سفید ها موضوع را حل کنید. در غیر این صورت می توانید در صورتی که افرادی حاضر باشند اظهارات عموی شما مبنی بر «جعلی بودن» را در دادگاه گواهی کنند، می توانید با عناوین افترا و نشر اکاذیب علیه او طرح دعوی کنید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام البته شما حق شکایت کیفری افترا و نشر اکاذیب دارید ولی این مشکل مالکیت شما را حل نمی کند با استناد به همان سند عادی که دارید و نیز تهیه استشهادیه که این ملک به شما واگذار شده دادخواست الزام به تنظیم سندبدهید و ورثه و از جمله عمویتان را طرف خوانده قرار دهید