مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف حضانت

با سلام..
6 سال پیش بنا به طلاق توافقی حضانت دائم فرزندم را به مادرش دادم. الان فرزندم (پسر) 8 ساله است و مادرش حدود 4 ماهه آورده گذاشته جلو خونم و رفته و میگه نمیتونم بزرگش کنم. خوب میپذیریم که حضانت بعد از 7 سال با پدره. اما ایشون حتی حاضر نمیشه که جهت تعیین تکلیف حضانت بطور قانونی به دادگاه بیاد. بنده هم سرکار میرفتم و بخاطر مراقبت از فرزندم و رسیدگی به مدرسه ش، از کارم کنار کشیدم. لطفاً راهنمایی کنید. دادخواست حضانت اگه بدم زمان میبره. آیا راه دیگری هست که زودتر به نتیجه برسم؟ ممنونم از شما و راهنماییهای ارزنده تون.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما می توانید با مشورت وکیل طرح دعوی کند تا دادگاه او را احضار کند. در صورت عدم حضور رأی غیابی صادر می شود.

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام. درخواست حضانت را به دادگاه بدهید خیلی زمانبر نیست.