مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط مرجع قضایی بابت مهریه

سلام
من حدودا یک ماه پیش خودروی همسر سابقم را با دستور قضایی توقیف کردم. و خودرو در حال حاضر در پارکینگ است. تا به امروز خودرو کارشناسی شده و مراحل مزایده هم در حال انجام است.

در ضمن خودرو متعلق به دو نفر است. همسر سابق و ظاهرا فروشنده خودرو.
ظاهرا خودرو به صورت اقساطی خریداری شده.

در این مدت متوجه شدم همسر سابقم. ادعا داشته که خودرو برای شخص سوم است. که نام این شخص در سند ثبت نشده. و همسر سابقم ادعا داره که قولنامه ای داره که نشان میده خودرو متعلق به شخص سوم است.
الان تکلیف من چیست؟
سوال بعدی اینکه آیا میتونم اثبات کنم ایشان خودرو رو به صورت اقساطی خریداری کرده؟ و در حال پرداخت اقساط است؟ در واقع کل خودرو با توجه به اثبات خرید اقساطی خودرو به من تعلق بگیره بابت مهریه؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر سند خودرو به نام همسر سابق شما باشد احتمالا به این معنی است که اقساطش تمام شده و سند انتقال یافته است. قاعدتا خودرو به نام همسر شما بوده است که توقیف شده است. اگر سند در رهن نباشد، کار شما راحت است، اما اگر این گونه نباشد دردسرهایی خواهید داشت. پس از کامل کردن اطلاعاتتان درباره مالک کنونی خودرو، نحوه پرداخت اقساط، شخص ثالثی که همسر سابقتان مدعی است خودرو را به او فروخته و تاریخ قراردادشان و ... به یک وکیل مراجعه کنید و به صورت حضوری مشورت بگیرید.

پرسشگر :

سلام

با توجه به احضار ایشون مبنی بر ارایه قولنامه خودرو در دادگاه ایشون اظهار داشته هیچ مدرکی نداره!
و قرار شده بقیه کارهای مزایده انجام بشه. و با توجه به سند نصف ماشین به من میرسه!
اگر بخوام اثبات کنم ماشین رو به صورت اقساطی خریداری کرده و در حال حاضر داره اقساطش رو پرداخت میکنه. چه کار باید کرد؟

توضیحات بیشتر؛
نصف مبلغ را در ابتدا پرداخت کرده و ماشین نصفش به نام همسر سابق هست و فقط ایشون از ماشین استفاده میکرده و حتی بیمه ماشین هم به نام ایشون بوده.با توجه به استعلام از شرکت بیمه.

و نصف دیگه ماشین به نام شخص دیگری است. همون فروشنده ماشین.

من چطور میتونم ثابت کنم که ماشین اقساطی خریداری شده ؟
چه درخواستی بدهم و کجا باید این درخواست ارایه بشه؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سنداگردررهن باشدمشخص است واگرفک رهن گردیده هم معلومه،وبقیه ماجرا که آگاه هستید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.صاحب خودرو کسی است که سند به نامش است وهرکسی(شما یادیگری)ادعای غیر از این را داشته باشد ملزم به اثبات آن است.یاالله