مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اتومبیل

باسلام-یکماه پیش اتومبیلی رو از برادرم که کارمند دولت می باشد خریداری کردم بصورت قولنامه ای- بعد از چند روز برای فک پلاک به مراکز پلاک گذاری مراجعه کردم که گفتن ماشین توقیف شده-بعد پیگیری کردیم و متوجه شدیم از طرف زن برادرم بعلت مهریه توقیف شده-ضمنا تاریخ قولنامه ما قبل از اجرای حکم بوده-حالا من باید چیکار کنم؟
راه حل چیه؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر تاریخ قولنامه قبل از شروع پیگیری همسر برادرتان برای دریافت مهریه باشد، راه دارید. البته ممکن است طرف مقابل درخواست کارشناسی جوهر برای تعیین مان دقیق تنظیم قرارداد ارایه کند. همچنین در نظر داشته باشید که طرف مقابل محتمل است که مدعیصوری بودن بیعنامه بشود که در صورت اثبات تبعاتی دارد.