مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک لازم جهت اخذ وام مسکن از سوی فروشنده

سلام .
من در بهمن سال 1396 خونه ای را معامله کردم که هنوز سند آن آماده نبود و در قرارداد زمان محضر و به نام شدن سند اسفند تعیین شده بود اما تا 6 ماه قابلیت تغییر تاریخ محضر در قرارداد ذکر شد.
در متن قرارداد هیچ منعی برای دریافت وام مسکن یاد نشده بود و من به عنوان خریدار اعلام کردم که قصد استفاده از وام دارم،‌ فروشنده نیز دریافت وام بر روی ملک را بلامانع اعلام کرد.
اکنون در خرداد 1397 هم چنان سند حاضر نشده است با این وجود به دلیل این که من کارمند بانک هستم و قصد استفاده از تسهیلات بانک خود را دارم و بیش از 6 ماه از زمان تعویض وثیقه فرصت ندارم (فرصت من برای استفاده از وام مسکنم که ناشی از تعویض وثیقه در حساب واسطی است رو به اتمام است و قصد دارم با ارائه تمامی مدارک به غیر از سند تک برگی که هنوز آماده نشده است با محل کارم وارد مذاکره شوم تا در صورت امکان مدت زمان تعویض وثیقه را برای من افزایش دهند، با علم بر این که واقعاً ملکی خریداری شده است اما تا زمان تحویل سند ممکن است بیش از فرصت منظور شده طول بکشد)‌ اما وقتی از فروشنده تقاضای مدارک لازم به ویژه کپی مدارک شناسایی فروشنده (کارت ملی و شناسنامه) جهت ارائه به بانک برای آغاز فرایند دریافت وام می‌شود،‌از این کار امتناع کرده و بالکل ازاین کار سرباز می‌زد. راه حل قانونی من برای برخورد با این فروشنده چیست؟
لازم به ذکر هست که بنده در واحد مسکونی مذکور ساکن هستم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اظهارنامه ارسال کنید،اگرپاسخ مثبت ندادبه شورای حل اختلاف مراجعه نمایید.موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید به استناد قولنامه الزام فروشنده را به اخذ صورت تفکیکی و تنظیم سند بخواهید و اگر برای تأخیر در انجام تعهد وجه التزام پیش بینی شده خسارت نیز مطالبه نمایید موفق باشید