مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار زوج

سلام چند تا سوال درباره درخواست اعسار همسرم (زوج) دارم.
همسرم(زوج) دادخواست طلاق داده و قبلش حسابش رو خالی کرده

1-همسر من تو متن دادخواست اعسارش عنوان کرده که هیچ گونه اموال منقول و غیرمنقولی نداره
ایشان یک خودرو به ارزش 10 میلیون تومان داره
با توجه به ماده 8 قانون محکومیت های مالی اگر این ماشین رو معرفی کنم. آیا به عنوان گمراه کردن دادگاه شناخته و اعسارش رد میشه؟

2- همسر من مبلغی حدود 100 میلیون تومان در حساب بانکی داشته که 6 ماه قبل به حساب پدرش منتقل کرده. اگر حساب رو بسته باشه آیا با بررسی دادگاه از چشم دادگاه دور میمونه؟

3- نمیدونم تو کدوم بانک حساب داشته. آیا دادگاه برای بررسی اعسارش همه بانک ها رو چک میکنه؟

4- با توجه به اینکه انتقال حساب مربوط به 6 ماه قبل بوده، آیا فرار از دین حساب میشه؟ آیا باعث رد اعسارش میشه؟

ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در مورد مهریه به هر میزان که باشد اصل بر عدم ملائت زوج است و شما بایستید خلاف آن را یعنی ملائت فعلی و یا سابق او را با دلیل ثابت نمایید والا اعسارش پذیرفته خواهد شد البته مدعی اعسار تکلیف قانونی دارد که به همراه دادخواست اعسار صورت اموال منقول و غیر منقول و حسابهای بانکی و موسسات مالی و اعتباری را و مطالبات از اشخاص و رنوع تغییر در اموالش را از یکسال قبل از اعسار ضمیمه نماید و دادگاه نیز تکلیف دارد پس از ثبت دادخواست فورا از مبادی ذیربط استعلام نماید