مشاوره حقوقی رایگان - با چه موضوعی باید شکایت کنم

مشاور محترم سلام
ملکی با متراژ 107 متر زیربنا با 72 متر تجاری خریدم به مبلغ 232میلیون
بنده ملک را تحویل گرفتم ولی 48 میلیون برای تنظیم سند نگه داشتم ولی با توجه به شناخت فروشنده اسناد و مدارک را بازدید نکرده بودم
اکنون که پس از پرداخت کامل مبالغ 185میلیون از ایشان تقاضای اصل سند کردم معلوم شد سند 110 میلیون در رهن بانک است و در قولنامه به صورت مجهول نوشته در صورتی که در رهن بانک بود فروشنده باید سند رهنی را از رهن بانک در اسرع وقت در بیاورد و بجای 107 متر زیربنا نوشته زمین 107 متر و معلوم شد 72 متر به صورت سوا از هم هستند و بین آنها فقط با سقف کاذب پوشانده شده است به صلاحدید شما اکنون بنده با چه موضوعی دادخواست بدهم که خسارات وارده را جبران نماید؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمتراژملک تماماتجاری است داشتن سقف کاذب ویا...تفاوتی درماهیت معامله ندارد،مگرکم به شمافروخته باشد که داستان دیگری دارد