مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با عرض سلام و وقت بخیر
برادرم در تیر ماه سال 96 (ماه شوال سال قمری) دچار آسیب دیدگی بر اثر تصادف رخ به رخ با وسیله نقلیه شد و آسیب دیدگی برادرم شکستگی هر دو پا و هر دو دست، که پای راست از قسمت ساق پا دچار شکستگی شدید که منجر به استفاده دائمی از پلاتین از مچ پا تا بالای ساق شده و راه رفتنش بصورت لنگان لنگان انجام می شود و پای چپ نیز دچار شکستگی دو استخوان پشت پا گشته است و هر دو دستش نیز دچار شکستگی شدید از داخل مفصل دست شده است که به گفته پزشک معالج این نوع شکستگی در یکی دو سال آینده باعث بروز بیماری آرتروز از قسمت مچ دست و دردناک شدن در هنگام استفاده از دست و عدم حرکت طبیعی دستان اللخصوص دست راست خواهد شد، لازم به ذکر است عصب دست راست نیز دچار آسیب دیدگی شده است و هم اکنون دست راست دارای توانایی حرکتی کامل نمی باشد. در پایان به عرض برسانم که 11 ماه نیز طول درمانش بوده و پزشکی قانونی بعد از گذشت 11 ماه اعلام رای نموده و هنوز به دادگاه مراجعه نکرده ایم. خواهشمندم در صورت امکان حدود تقریبی دیه برادرم را تعیین بفرمایید تا حقی از وی ضایع نگردد. با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،عجله نکن حکم روکه گرفتیدبه اجرای احکام مراجعه کنیدبه شماخواهندگفت.موفق باشید