مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

با سلام بنده یک شرکت پیمانکاری داشتم در سال 81 با یک شرکت تولیدی قرارداد ساخت ساختمان کارخانه رو امضا کردیم 200 میلیون تومان بنده فقط ساختمان نگهبانی حدود 2میلیون تومان انجام دادم و سه ماه لیست بیمه برای کارگران دادم کارفرما متواری شده و و کارخونه هم رها کرده و الان تامین اجتماعی 32 میلیون بدهی به بنده اعلام کرده و توقیف اموال صادر کرده چکار می تونم بکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدباتامین اجتماعی واردمذاکره شوید.موفق باشید

پرسشگر :

سلام مشکل ایجاست که اونا می گویند با ید پرداخت کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در جایی شما خود را کارفرما معرفی کردید وگزارش ترک کار نداده ایی.لذا کاری نمی شود کرد مگر مذاکره به سازمان.یاالله