مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه توبیخ ماشین بخاطر پلاک

سلام خسته نباشید من 5ماه پیش از دلال ماشین خریدم و تمام مراحل خرید رو که یکیش وکالت فروش ماشین بود انجام دادم ولی سند ماشین دست همون اقا بود چونکه بگفته خودش صاحب پلاک بخاطر پلاکش شکایت کرده بود و میخواست رفع توبیخ پلاک بگیره بعده دوسه ما رفتم سندو بگیرم که گفت400000 هزار تومن باید بابت فک پلاک بدی تا سندو بدم من هم ندادم تا 4روز پیش مامور بهمراه صاحب پلاک آمدن درنبود من از دم درخونمون ماشینو بردن وقتی رفتم کلانتری گفتم باید چکار کنم گفتن اول باید از شاکی رضایت بگیری بعد مامور راهنمایی رو برای بازدید ماشین ببری همون پارکینگ بعد همونجا تعویض پلاک بکنی بعداً میتونی ماشینتو از پارکینگ دربیاری از اونطرف صاحب پلاک میگه یک میلیون تومان بخاطر خرج شکایتش میخواد تا رضایت بده حالا تورو خدا بگید من چیکار کنم ممنون میشم. جوابمو بدید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راهی که طرف شماانتخاب کردقانونی است ،مصالحه کنید.موفق باشید