مشاوره حقوقی رایگان - اعلام شکایت به سفارتخانه

سلام، یک دختر خانم را در مدرسه ای در خارج از کشور ثبت نام کرده ام، دختر خانم وقتی وارد کالج شد، از روش تدریس و معلمین ابراز نارضایتی کرد، و کالج را ترک کرد، هم با کالج درگیر هست بابت عودت بخشی از شهریه که کالج امتناع کرده و گفتند از طریق وکیل اقدام کنید، چون کالج را با ایمیل بسیار تند و بی ادبانه محکوم کرده اند که اگر پول ما را پس ندهی تو را به دادگاه میکشیم، هم مرا تهدید به شکایت کرده که دخترم را در مدرسه ایی ثبت نام کرده ایی که سوء نظر تجاوز به وی داشتند، آیا عنوان شکایت ایشون به سفارت ایران در خارج قابل پی گیری هست و آیا جرمی به بنده که فقط ثبت نام کرده ام دخترشون را با رضایت خودشون، تعلق میگیرد. ممنون از پاسخ گوییتان

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام مورد فوق را در دادگاههاي كشوري كه در آن اقامت داريد طرح نماييد

پرسشگر :

ممنون از پاسختون،میتونم با شما مشورت تلفنی داشته باشم و جزییات ان را مشورت کنم،من ایران هستم،و هزینه مشورت را خدمتتون بدهم.

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام خیر جرمی متوجه شما نیست.