مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه دستی و بدون تاریخ

با سلام. وکالتی را با تمام اختیارات در سال 92 لغایت 93 برای مدت یکسال به شخصی از اقوام دادیم. در سال 93 وکالت ایشان پایان یافت. یک روز مانده به پایان اعتبار وکالتنامه ایشان سهم الارث مرحوم پدر ما را به دختر خود واگذار کرد (طبق وکالتنامه). ایشان از ما خواستند که وکالتنامه را تمدید کنیم ولی دیگر وکالتی به ایشان ندادیم. تا اینکه در سال 96 ایشان دادخواستی را تنظیم کرده و در پیوست مستندات این دادخواست هم وکالتنامه و هم صلح نامه ای را قرار دادند. این صلحنامه بصورت دستی و بدون تاریخ میباشد. در برگ دادخواست نوشته شده: تقاضای صدور حکم بر تنفیذ صلح نامه مورخ 93/03/22 با احتساب کلیه خسارات دادرسی. در صورتی که صلح نامه اصلاً هیچگونه تاریخی ندارد. آیا میشود نسبت به این صلح نامه اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ظاهرا شما به عنوان خوانده طرف دعوا قرار گرفته اید با دلایل و دفاعیات مناسب عدم اعتبار صلح نامه را ثابت کنید البته بهتر این است که با وکیل مشورت کنید موفق باشید