مشاوره حقوقی رایگان - چرا زن در زمان حیات شوهر درخواست نفقه نمیکند

با سلام !
سئوال من این است که چرا زن در زمان حیات از شوهر خود نفقه را نمی طلبد و هیچ حرفی هم راجع به این موضوع با او و یا فرزندان شوهر به میان نمی آورد و بعد از فوت همسر این را از وراث می خواهد دریافت کند
ممنون میشوم مرا راهنمائی کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام احتمالا منظور شما باید مهریه باشد و الا نفقه زوجه برعهده شوهر است و فقط در زمان حیات شوهر قابل مطالبه می باشد و بعد از فوت فقط نفقه مدت عده وفات از اموال اقارب تامین می گردد البته اگر محکومیت مالی( نفقه) شوهر متوفی وجود داشته باشد از وراث(ماترک) می شود مطالبه کرد