مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار با ورود به منزل و استفاده از کلید ساز

با سلام
حکم جلب شخصی به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول از سمت بازپرسی صادر و با تفویض برای 2بار از ساعت 7 صبح الی 7 شب با ورود به مخفیگاه با استفاده از کلید ساز بلامانع است. تحویل اینجانب گردید .
در صورت امکان لطفا توضیحات سیر تکاملی قانونی آنرا بیان کنید و توضیحات چگونه و چه زمان استفاده از کلید ساز را کاملا توضیح و سوال بعدی اینکه اگر نتونستم بعد 2بارشخص را دستگیر کنند چکار باید کرد لطفا راهنمایی کامل نمایید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز این که می فرمایید سوال حقوقی نیست .به کلانتری مخفیگاه بروید ،افسر مربوطه شما را راهنمایی می کند.یاالله