مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و احترام فراوان برادر اینجانب مدت سه سال است بدلیل اینکه قبلا مغازه خواربارفروشی داشته است بدلیل بدهی حدود هفت صد هزار تومان بدهی داشته که با کمک اقوام حدود سیصد هزار تومان آن پرداخت شده و در حال حاضر بدهی ایشان چهارصد هزار تومان می باشد و هیچگونه مالی ندارد و همسر ایشان و فرزندش نیز تحت حمایت کمیته امداد می باشند و هیچگونه درآمدی ندارند و تعداد 25 نفر شاکی دارد برای رهایی از زندان چکار باید بکند ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام مبهم است 400000تومان با 25 نفر شاکی در زندان!!!!؟ اگر محکومیت مالی دارد اعسار بدهد چون حق خصوصی شاکیان هست یا باید رضایت آنها حاصل شود و یا بدهی پرداخت شود