مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید برای طلاق از طرف زن باید چکار کنم همسرم سنی ست و من شیعه ... همچنین فرهنگمان و اخلاق و رفتارمان باهم سازگار نیست اکنون 8ماهی ست که ازدواج کردیم ایشان تبعه خارجی ست اهل ترکیه در طول این 8ماه فقط 3ماه کنار هم بودیم و در طول این سه ماه حرفهایی شنیدم که یک دشمن جرات نمیکند بر زبان بیاورد یعنی میتوانم بگویم شکنجه روحی شده ام ودر طول نامزدی هم طور دیگر شکنجه روحی میشدم و در طول 5ماهی که در کنارم نبود از دور شکنجه م میداد البته میخواهم بدون مهریه و نفقه طلاق بگیرم فقط طلاهای عروسیم را میخواهم همچنین این شوهرم بیکار و توانایی اداره زندگی را ندارد همه مایحتاج خانه و کرایه خانه را هم خودم میپردازم از لحاظ ارتباط جنسی هم سازگار نیستیم ایشان وحشیانه رفتار میکند از لحاظ دینی و مذهبی هم جور نیستیم این را قبلا هم میدانستم اما نمیدانم چطور شد جواب مثبت به ایشان دادم و اکنون از این لحاظ هم رنج میبرم میخواهم طلاق بگیرم بدون اینکه ایشان را دیدار کنم با این ویژگیها نوع طلاق من چیست چقدر طول میکشد و چه مراحلی را باید طی کنم خیلی ممنون میشوم از راهنماییهایتان از لحاظ سنی هم جور نیستیم و من 10سال از ایشان بزرگترم به همین خاطر همه شکنجه های روحی و روانی را تحمل کرده ام بچه هم نداریم...

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

مشکل شما حل شدنی است ولی با پیام نمیتوان توضیح داد تماس بگیرید تلفنی توضیح دهم 09121117091