مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی در شهر آستارا

باسلام و خسته نباشید خدمت شما سوال داشتم خدمت شما سال گذشته مغازه ای را معامله کردیم فروشنده در معامله مالکین را در بنگاه حاضر نکرد و بنگاهی هم گفت مشکلی ندارد ما معامله کردیم و قرار شد برای سند زدن به دفترخانه برویم فروشنده به مالک حق مالکیت ماهی 30/000 می داد و گفته بود که از شما هم همینقدر نهایت مقدار کمی بیشتر می گیرد این را هم عنوان کنم که قبل از رفتن به دفترخانه بیشتر پول را در بنگاه به ایشان پرداخت کردم و زمانی که به دفترخانه رفتیم مالک عنوان کرد که ماهی 110/000 میخواهد وگرنه امضا نمی کند در قولنامه هم بنگاهی نوشته بود که فروشنده مسوولیتی ندارد ما هم این را دیدیم مجبورا موافقت و امضا کردیم این را ذکر نمایم مغازه های اطراف که مالک یکی است نهایت 30/000تا40/000 می دهند. با این اوصاف از شما سوال داشتم با توجه به این که عرف منطقه این نیستما چه راهی داریم؟ اگر پرداخت نکنیم این مبلغ را مالک چه کاری میتواند انجام دهد و چه اتفاقی می افتد؟با توجه به این قیمت ما این مغازه را نمیتوانیم بفروشیم چون فکر کنم با این قیمت کس دیگری فکر نکنم مغازه را از ما بخرد ما چه راهی داریم و چطور میتوانم این را تبدیل کنم
لطفا محبت کرده به همه سوالات من پاسخ دهید
باتشکر.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر خیارات فسخ را از خود ساقط و سلب نکرده اید می توانید با استفاده از غبن فاحش( مغبون شدن) معامله را فسخ و تنفیذ آن را از دادگاه بخواهید