مشاوره حقوقی رایگان - حریم منازل مسکونی

با سلام احترام به وکیل محترم
من داخل شهری زندگی میکنم که زیر نظر بخشدار میباشد و متاسفانه یک لوله 52 اینچی آب جهت انتقال آب. از تاسیسات به یک شهرستان داخل خیابان هشت متری در حال کار گذاری میباشد و این منطقه چند سال پیش دهستان بوده و الان تبدیل به شهر شده و هنوز منازلی که داخل این خیابان هستن هیچ سندی فعلا ندارن، و وقتی معترض شدیم که سازمان آب برق حریم کارگاهی این لوله را مشخص کنه که در آینده جهت گرفتن سند مشکلی نداشته باشیم و اگه مشکلی در اثر خرابی لوله پیش خواهد آمد چه از لحاظ مادی یا جانی تعهد بدن متأسفانه حاضر نشدن و بعضی وقتها هم با زور نیرو انتظامی کار پیش بردن حالا ما اهالی این خیابان چکار باید بکنیم درضمن شهرداری بنا به دلایل که کمک مالی کردن این سازمان از شهرداری حاضر نیستن در این زمینه اقدامی برای ما انجام دهند خواهشا در این زمینه راهنمایی بفرمایید.
بنا به چه ماده هایی از قانون میتونیم از حق خود دفاع کنیم ممنون میشم