مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی و اعتراض بیمه

سلام خسته نباشید همسرم تیرماه پارسال با یک موتوری تصادف کرد که منجر به جرح راکب موتور شد و همسرم بدلیل اینکه من باردار بودم و ترسیده بودم در محل نموند و رفت به 115 زنگ زد و منو به خانه اقوام رساند و رفت به کلانتری و خودشو معرفی کرد افسر کروکی کشید و مدارک را برای بیمه بردیم حالا بیمه اعتراض کرده و نمیخواد خسارت راننده موتور رو بده چیکار باید بکنیم ممنون از وقتتون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ترک صحنه امری نا پسند بود که ولو با توجیه غیر موجه همسرتان،مورد اعتراض بیمه قرار گرفته.شایسته است این موضوع رفع رجوع شود.یاالله