مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام، من 23 ساله م، شوهرم34 سال. شش ماه برای طلاق اقدام کردم اما شوهرم میگه که برگرد سرزندگیت خانوادم کاملا مخالفن، میگن حتما طلاق بگیری. یه بچه 6 ماه دارم، موقع زایمان اومدم خونه پدرم و دیگه نیومد دنبالم بچه ش ببینه، الان یک ماه از طریق قانون 2 ساعت ملاقات بچه گرفته. مشکلم اینه که فحاشی حرف های ناموسی به خانوادم زده، خیلی گوش به فرمان خانوادش، الان بنظرتون‌ چیکار کنم طلاق بگیرم یا نه، خانوادم به تعهد راضی نیستن، بین جفت شون گیر کردم، ممنونم از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام تقدیم دادخواست طلاق از جانب زوجه مستلزم شرایط خاص قانونی است و اینکه اثبات گردد ادامه زندگی مشترک برای زوجه به علت در غیر و حرج بودن مقدور نمیباشد

یک وکیل :

سلام به نظر بنده به سر زندگیتون برگردید البته به شرطی که تفاوتی در رفتار شوهرتان ایجاد شده باشد اگر بتوانید حق طلاق را از شوهرتان بگرید بسیار عالی است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. شما با اثبات عسرو حرج میتونید طلاق بگیرید اگر مشکل شما قابل حل باشه بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید