مشاوره حقوقی رایگان - در مورد توقیف ماشین

امروز 99/3/22 ماشینم را پلیس راهنمایی و رانندگی توقیف کرد و به پارکینگ برد، گفتند روی پلاک ماشین شکایت شده، میخواهم بدانم دلیل چیست؟ ماشین را یکساله خریداری کردم و سند هم بنام شده، موردی هم نداشتم به خاطر همین جویای دلیل هستم و پلیس راهنمایی هم بمن جوابی ندادند، باید چه اقدامی بکنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام از همان مامور راهنمایی سوال کنید که کدام مرجع دستور توقیف داده به همان مرجع قضایی مراجعه نمایید