مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله

سلام
ببخشید ما. برای خرید یک سرویس قابلمه اقدام کردیم، هدف ما خرید یک سرویس قابلمه گرانیتی بود. و فروشنده یک سرویس به ما فروخت که سرویس سرامیکی بود. بعد از یک هفته استفاده متوجه شدیم که سرویس سرامیکی است.
و فاکتوری که ازش داریم هیچ اشاره ای به نوعش نکرده و فقط در گفتار گفته و ما به حرف اون خریدیم. الان چطوری میتونیم پسشون بدیم یا خسارت بگیریم. چونکه فروشنده. کلا منکر شده

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هیچ طوری.یاالله

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر مالی را با وصف خاصی مثلا گرانیتی خریدید و بعدا معلوم شود که فاقد آن وصف است حق فسخ دارید البته با دلیل از جمله اقرار و قبول فروشنده و یا دونفر شاهد و یا قسم ثابت کنید