مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

سلام ببخشید خواهان تامین خواسته ای بر علیه من در شورا داده و مبلغ شش میلیون به حساب دادگاه بابت تامین خواسته واریز کردم الان خواهان محکوم شده من چگونه می توانم خسارت توقیف پولم که چندین ماه است در حساب دادگاه است را از مبلغی که خواهان بابت خسارت احتمالی ریخته بگیرم لطفا راهنمایی کنید ممنونم باید دادخواست جدا بدهم یا در همان پرونده تقاضای خسارت نمایم و چه مدت برای این کار زمان دارم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان نامفهوم است .خواهان محکوم نمی شود.تماس حاصل بفرمایید.یاالله