مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به كار

سلام و ممنون از سايت خوبتون
از ديوان عدالت اداري حكم ابطال دادنامه حل اختلاف مبني بر ترك كار رو گرفتم و مجددا پروندم به حل اختلاف شهرستان ارجاع شده و هفته آينده قراره جلسه اش تشكيل بشه.
سوالم اينه كه با توجه به اينكه من قراردادم تا تاريخ ٩٥/٢/١ بود و در تاريخ ٩٤/٧/١ اخراج شدم و كارگاه هم همچنان پا برجاست و متعلق به شركت مخابراته،بازگشت به كار به من تعلق ميگيره؟(چون شديدا خواهان بازگشت به كار هستم)
يه سوال ديگه هم اينكه من در چه شرايطي ميتونم قرارداد دائم محسوب بشم با توجه به سابقه ١٣ ساله

ممنونم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت صدور حکم به نفع شما،به شما تمام مزایا تا تاریخ 1/7/94 تعلق خواهد رفت ولاغیر.مگر با مذاکره ومصالحه با کارفرما.یاالله