مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

پرسنل استخدامی رسمی ارتش میباشم. انتقال به چابهار شده ام نمی توانم بروم 12 سال سابقه کار دارم هیچ تعهد خدمتی ندارم رشته شنوایی سنجی هستم می خواهم فرار کنم تا اخراج شوم وکیل می خواهم چه کار کنم؟

پاسخ ها :

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست گرامی اگر سابقه کار شماسیزده سال یا بیشتر شود در صورت اخراج هم قسمتی از حقوق خود را میتوانید در غالب بازنشستگی دریافت کنید جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرزد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.وکیل بگیرید.یاالله